ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !

  • Τρίτη, 7th Ιούλιος, 2015
  • 18:38μμ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας λειτουργεί κανονικά και όλες οι υπηρεσίες Cloud & υποστήριξης δεν επηρεάζονται από την τραπεζική αργία ή οποιαδήποτε ως τώρα αργία έχει εξαγγελθεί. Επίσης όλες οι υποδομές Cloud της εταιρείας μας βρίσκονται εντός του Ελληνικού χώρου και δεν επηρεάζονται από το εξωτερικό.
Παρόλ' αυτά αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία εξυπηρέτησης σας από τις τράπεζες και γι' αυτό θα θέλαμε να ενημερωθείτε για την ηλεκτρονική πληρωμή των υπηρεσιών μας μέσω του παρακάτω link.
https://youtu.be/75m0audtKAg?t=14
Μπορείτε εύκολα, γρήγορα & με ασφάλεια μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας να εξοφλήσετε τις οφειλές σας.

Η εταιρεία μας πιστεύει στη σχέση εμπιστοσύνης και κατανόησης μεταξύ των συνεργατών και τηρεί με συνέπεια τα συναλλακτικά ήθη και όρους. Γι' αυτό τον λόγο και μέχρι την λήξη της αργίας των τραπεζών δεν θα πραγματοποιούνται suspend υπηρεσιών λόγω οφειλών. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο ή για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την υπηρεσία σας παρακαλούμε ενημερώστε μας το συντομότερο.
Θυμηθείτε όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και η ποιότητα των υπηρεσιών μας βασίζεται στην δική σας συνεισφορά.
« Πίσω